Hírek

Xeramic már a nyugati végeken is – ADE Autósbolt Szombathely

Horváth Endrével a Xeramic szombathelyi viszonteladó partnerének tulajdonosával beszélgettünk a közelmúltban.

Mikor alakult az üzlet, milyen szerepet tölt be a térségben az ADE Autósbolt?

2017 augusztus elején nyitottuk meg a jelenlegi üzletünket, családi vállalkozásként. 12 autószerelésben, kereskedelemben eltöltött év után tapasztaltuk, hogy szükség lenne a városban egy olyan autóalkatrész üzletre, ahol független tanácsadást is kap az érdeklődő és rövid időn belül, kedvező áron elérhető bármi, amire szükség lehet az autóval kapcsolatban.

Igen aktív a közösségi portálon a jelenlétetek. Minek tudható ez be?

A mai világban felgyorsult az élet minden területe. A határ közelsége, az internet, mind nehezíti a hagyományos értékesítési formákat. Szükséges, hogy mindig legyen újdonság, amivel fenntartható az érdeklődés.

Mik az erősségeitek?

Családi vállalkozásként nem tartozunk egyetlen hálózathoz sem, így kötelezettség nélkül, 15 éves tapasztalattal, egyenlő feltételekkel, széles választékban tudunk ajánlani termékeket versenyképes árakon. „Rendszámtól – rendszámig” bármit beszerzünk rövid időn belül, és igyekszünk lépést tartani a legújabb trendekkel is. Számunkra a legfontosabb az elégedett ügyfél, hiszen a gyorsaság mellett ez a legfontosabb, ami nélkül nem lenne visszatérő ügyfelünk, ami viszont létfontosságú a mai világban.

Kik az ügyfeleitek?

Magánszemélyek, szervizek egyaránt egyre többen szavaznak bizalmat boltunknak városon belül, de a térség távolabbi pontjáról is napi szinten kapunk rendeléseket.

Hogyan alakult a 2020 év Számotokra?

Mi is érzékeltük, hogy váltanunk kell. Fokozzuk az elektronikus kapcsolatot ügyfeleinkkel. A kialakult helyzetre való tekintettel, magánszemélyek számára is, (városon belül ingyenesen) kiszállítjuk idei évtől az alkatrészeket!

Hogyan kerültetek kapcsolatba a Xeramic –al?

Évekkel ezelőtt, már ismertük az Engine Protector hatását a motorokra. Csendesebb, dinamikusabb az autó tőle. Ausztriában nagyobb kultúrája van az adalékok használatának, így az igény a minőségi termékekre adott volt. Sokat lendít a gokart sportban jól csengő név, ez garancia a minőségre. Amikor megtudtuk, hogy megalakult a hazai forgalmazó, döntöttünk, hogy kipróbálunk pár terméket. Az igen kedvező tapasztalatok után döntöttünk, ajánljuk a Xeramic termékeket Ügyfeleinknek. A visszajelzések pedig igen biztatóak!

Köszönjük a bizalmat. További jó egészséget és sok sikert kívánunk!