Hírek

Új partnerünk bemutatkozója: Ford S-max Club HUNGARY

Kovács Miklós Ügyvezető írása.

2015 júliusa
Egy fiatalember aki fanatikus S-Max rajongó létrehozta az S-Max Clubot. Kitartó munkával az évek alatt elérte, hogy az S-Max tulajdonosok, ha lassan is, de csatlakozzanak a csoporthoz. Menet közben ahogy a létszám nőtt úgy vált a csoport egyre kedveltebbé, rengeteg ötletet, segítséget nyújtva ezzel a tulajdonosoknak.

2018 év vége a változás éve is volt a csoport életében.
A megújulás, egy új kezdete. A csoportot az alapító elhagyta, új célok, és új feladatok szólították. A váltás során a csoport vezetését átvettem.  Az egész csoportot clubba, egységgé kovácsoltam, forrasztottam össze. Mára a club egységes erős képet mutat, lüktető élete, akciói, rendezvényei, bizonyítják életképességét. Folyamatosan fejlődik, taglétszáma egyre bővül, így lehetőségei is korlátlanok.

A club rendelkezik, egységes logóval, autókon elhelyezett matricák, rendszámtartók, clubos pólók, nyakpántok, jelzik tagjaink elhivatottságát.

A club számtalan adományozással a rászorulók részére, felhívta magára a figyelmet, elkötelezte magát az állatvédelem területén is.
Az immár erős, rendkívül elkötelezett tagokkal rendelkező club számos támogatót tudhat maga mögött.
Távlati célok a tovább erősödés, mint Magyarország, mint Európa területén.  Magyarországi S-Max/Galaxy tulajdonosoknak szeretnénk egy alternatívát, segítséget kínálni, klubként.


A club szlogenje 2019 év végén alakult ki az adományozások során.

Egy club egy szív.” 

Mára már meghatározza, jelzi a club érzését, elhivatottságát.

Egy Club, Egy szív –  Ford S-max Club HUNGARY már Németországban is.

Újabb lépést tettünk a külföldi erősödés útján. 2021.01.15.-én megalakult a Ford S-max Club HUNGARY Németország, Facebook csoportja 92 taggal. Tagjai, Németországban elő club társaink, akik képviselik a club érdekeit, segítséget nyújtanak, öregbítik a klubunk jó hírét.
Kapcsolatot tarthatnak kinti partnerekkel, részt vehetnek rendezvényeken a klubot képviselve. A hírünket vihetik Németországban, mindezt úgy, hogy a club részét képezik.

2021-ben Budapesten megnyitott a szervizünk ahol a klub autóit javítjuk elsősorban, de foglalkozunk más típusokkal is. Elhivatottak vagyunk a partnereink felé, akik mindig a legjobb teljesítményt nyújtják a club számára. 

Ezek között a partnerek között tudhatjuk most már a Xeramic termékek forgalmazóját. 

A rendkívül jó kapcsolat és a termékek hatékonysága minket meggyözött a bemutatók során, ezért is döntöttem  a forgalmazás mellet. A club autóiba ajánljuk, használjuk, a visszajelzések alapján mindenki elégedett mint a diesel mint  a benzines termékek terén.

Ford S-max Club HUNGARY elérhetőségek:

www.smaxclub.hu
https://www.facebook.com/groups/469205236588681/?ref=br_tf&epa=SEARCH_BOX