Hírek

SZIVÁRGÁS KERESÉS ÉS RAGASZTÁS PM XERAMIC® MÓDRA

Nemzetközi szinten, a gépipari partnereink mindennapjai során egyre nagyobb igény mutatkozott egy olyan univerzális segédeszközre, mely lerövidíti egy adott folyadék-, gáz szivárgásának pontos meghatározását. Talán nem ismeretlen, amikor egy folyadékkal elborított jármű motorterében, vagy egy épületgépészeti gépházban kell minél rövidebb időn belül megtalálni a szivárgás forrását, hogy aztán kezdetét vegye az akár több óráig is eltartó hiba elhárítása.

A Petromark- Xeramic® mérnökeink ezért egy igen hatékony, univerzális terméket fejlesztettek ki, ami számtalan műszaki területen jó szolgálatot tesz a fenti problémák lokalizálásban.

A 20329 XERAMIC® LEAK DETECTOR SPRAY egy egyszerűen használható olyan aeroszolos termék, mely lehetővé teszi a feltételezett szivárgások pontos helyének gyors megtalálását. Használatakor buborékok képződnek azon a területeken, ahol a szivárgás kialakult. Alkalmazható bármely nyomás alatt álló gázrendszernél, sűrített levegő, hélium, nitrogén stb. szivárgások esetén. Használható vas-, réz- és műanyag csöveknél egyaránt.

XERAMIC® 20188 Super Fast Glue egy általános pillanatragasztó, amely összehasonlítva más univerzális pillanatragasztókkal, sokkal kevésbé érzékeny a ragasztandó felületek minőségére.
Alkalmas a legkülönfélébb anyagokra, például fém, műanyag vagy gumi felületekre. Ez a kiváló minőségű ragasztó azzal is kiemelkedik más hasonló termékektől, hogy a viszkozitása, kikeményedési sebessége és a kötési szilárdsága nagy összhangban van egymással.

– Alapanyaga: Ciano akrilsav – etilészter
– Szilikon és oldószermentes
– Viszkozitás: 100 mPas
– Nyírószilárdság a DIN EN 1465 szerint (AL/AL): 23-28 N/mm2
– Felhasználási hőmérséklet tartomány -30 ° C és + 80 ° C között
– Sűrűség: 1,06 g / cm3
– Nyújthatóság: 2%

MENETRÖGZÍTŐK – egy új termékcsoport a palettán

A 2020 év sok Xeramic® újdonságai közül kiemelkedik két menetrögzítőnk, melyek 50 ml kiszerelésben, közepes (kék), és erős (piros) hatékonysággal a legmagasabb minőségi szinten járulnak hozzá a pontos, precíz szerelési munkákhoz.

XERAMIC® 20180 Threadlocker – Egy kék színű, fluoreszkáló, közepes erősségű menetrögzítő, melynek használata megakadályozza a csavarok és anyák meglazulását rázkódás, vibráció, illetve ütés hatására.

Tulajdonságok:

– Kiváló alternatíva a Loctite 243 helyett.
– Alkalmazható rozsdamentes-, és horganyzott acél esetén is
– Közepes szilárdságú, normál kéziszerszámokkal eltávolítható
– Hőálló 150°C-ig
– Maximum megengedett hézag 0,25 mm
– Megakadályozza a csavarok és anyák fellazulását
– Nagyon tartós
– Ellenálló a lúgos oldatok, oldószerek, olajok, üzemanyagok és gázok hatásával szemben
– UV fényben fluoreszkál minőség ellenőrzés céljából

XERAMIC® 20181 Threadlocker – Egy piros színű, fluoreszkáló menetrögzítő nagy szilárdsággal a menetes csatlakozások, csapok rögzítéséhez.

Tulajdonságok: – Kiváló alternatíva a Loctite 262 helyett.
– Csavarok, anyák, csapok, menetbetétek és menetesdugók rögzítésére alkalmas, melyeket általában nem szabad eltávolítani – Magas szilárdságú, eltávolítása igen nehéz
– Hőálló 150°C-ig
– Maximum megengedett hézag 0,25 mm
– Megakadályozza a csavarok és anyák fellazulását
– Védelmet nyújt a súrlódás okozta korrózió és a rozsda ellen
– Ellenálló az oldószerekkel, olajokkal, üzemanyagokkal és gázokkal szemben
– UV fényben fluoreszkál minőség ellenőrzés céljából