Termékeink átvételére többfajta szállítási és fizetési mód választható:

Futárszolgálat:

www.xeramic.hu oldalon található termékek megrendelése esetén termékeinket a Hi-Tech Kerámia Kft. (továbbiakban Kft.) megbízott partnere, a GLS Hungary Kft. (továbbiakban GLS) szállítja házhoz Magyarország egész területén. A kiszállítási díj 50.000 Ft alatti vásárlás esetén 1.700 Ft, 50.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES.

A megrendelt terméket a GLS 3 munkanapon belül megkísérli házhoz szállítani a megadott szállítási címre. A 3 munkanapon belüli szállítási határidő csak akkor érvényes, ha a megrendelő elérhető az általa megadott szállítási címen a szállítás napján.

A szállítási díj két kézbesítési kísérletet tesz lehetővé, amennyiben az első kézbesítés nem volt sikeres, a GLS futár írásos értesítőt hagy a címzettnél. Ha a címzett nem jelentkezik a GLS futárszolgálatnál, a futárszolgálat 5 napon belül még kétszer megkíséreli a csomag kikézbesítését. Ha egyik alkalommal sem sikerült a kézbesítés, akkor visszaszállítja a csomagot a Hi-Tech Kerámia Kft.-nek. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Csomagpontban kézbesítés:

Lehetősége van a csomagot a GLS által megadott, országszerte működő GLS CsomagPontok valamelyikén átvenni. A megrendelés folyamán meg tudja adni, hogy mely GLS CsomagPonton kívánja átvenni csomagját. A GLS CsomagPontos átvétel díja 50.000 Ft alatti vásárlás esetén 1.700 Ft, 50.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES.

Személyes átvétel:

Megrendelt termékeit személyesen is átveheti két partnerünknél:

  • Ar-Go Kft: 1103 Budapest, Köér u. 3/d
    Ez esetben az átvétel pontos részleteit egyeztesse előre a 30/9445849 telefonszámon
  • Korrekt-Ker Kft: 6100 Kiskunfélegyháza, Wesselényi Miklós utca 1
    Nyitva tartás: Hétfőtől Péntekig: 8:00-18:00, Szombaton: 8:00-12:00

Fizetés:

A megrendelt termékek kifizetése többféle módon lehetséges:

E-mail-ben vagy telefonon történő megrendelés esetén – bármely átvételi mód kiválasztása mellett – választhatja az előre utalást a kiállított proforma számlán található bankszámlaszámra.

Futárszolgálatos vagy csomagpontra történő kiszállítás esetén választhatja az utánvétes kifizetést, melynek díja a megrendelt áru teljes vételárának függvényében változik és maximuma a teljes vételár 1%-a. Az utánvét kifizetése történhet készpénzzel, vagy bankkártyával. A bankkártyás kifizetés díja a beszedett utánvét érték 0,99%-a

Személyes átvétel esetén készpénzzel is fizethet.

Általános rendelkezések:

A Kft. a megrendelést követően a megadott e-mail címre visszaigazolja a megrendelést.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy amennyiben a megrendelését a Kft. készlethiány vagy egyéb ok miatt nem tudja 3-5 munkanapon belül teljesíteni, erről tájékoztatja a Megrendelőt.

A Megrendelő az átvétel időpontjáig bármikor jogosult a megrendelését visszavonni.

Amennyiben a Megrendelő a csomag átvétele után szeretne a csomag tartalmát illetően panasszal élni, azt az átvételt követő 3 napon belül teheti meg írásban a hitech@xeramic.hu e-mail címre küldve, vagy telefonon: 30/9445849; 30/2466798