SZÁLLÍTÁS, SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A megrendelt árut Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, viszont kizárólag belföldi megrendeléseket áll módunkban elfogadni.

Személyes átvétel: A megrendelt termékek személyes átvételére is van lehetőség a kijelölt átadó pontjainkon  pl: Budapest Kőér utca 3/D előre egyeztetett időpontban.

Házhoz szállítás futárszolgálat útján: A házhozszállítást  futárszolgálat segítségével, szállítjuk házhoz vagy postai úton.

Átvételi pontra való kiszállítás: A webshop a termék(ek)et tartalmazó csomagot GLS csomagpontra szállítja ki. Felhasználó amennyiben ezt a szállítási módot választja, úgy lehetősége van kiválasztani a hozzá legközelebbi GLS csomagpontot egy térkép segítségével, majd ott bejelölni, hogy melyik GLS csomagpontra kéri a kiszállítást. Átvételi pontra való kiszállítás szállítási módnál a webshop kezelési költséget számíthat fel, amelyről a megrendelés leadása során a weboldalon tájékoztatja a Felhasználót.

A házhozszállítás díja GLS futárszolgálattal:

Rendelés értékeKiszállítási díj
bruttó 10 000 Ft-ig  2200 Ft
bruttó 10 000 – 20 000 Ft között 1100 Ft
bruttó 20 001 Ft felettingyenes

A szállítási költség automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, amit a rendelés feladásakor feltüntetünk, kivéve, amikor ingyen szállítás akció van érvényben.

Amennyiben a rendelés munkanapokon 12:00 óráig beérkezik, és a termék készleten van, a csomagja az adott munkanapon átadásra kerül a futárszolgálatnak. Nem munkanapon történő megrendelés, valamint 12:00 óránál később beérkező rendelések esetén az átadás a következő munkanapon történik meg. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a xeramic.hu ügyfélszolgálata haladéktalanul felveszi a kapcsolatot a Megrendelővel e-mailben, és/vagy telefon útján a további egyeztetés érdekében. A kiszállítás munkanapokon 8:00-17:00 óra között történik, ezért kérjük, hogy napközbeni elérhetőséget adjanak meg kiszállítási címként!

Amennyiben a csomagküldő cég az áru átadását nem tudja teljesíteni úgy a csomagról értesítést hagy, és egy új, egyeztetett időpontban ismételten megkísérli a kiszállítást. Amennyiben az árut másodszor sem sikerül kiszállítani, az árut visszaszállítja a xeramic.hu webáruház telephelyére.

Amennyiben a küldemény csomagolása szemmel láthatóan sérült, a Megrendelő kötelessége meggyőződni még a futár jelenlétében, a csomagban lévő termékek sértetlenségéről. Amennyiben az áru bizonyítottan sérült, 14 napon belül  a termékre 14 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a xeramic..hu webáruházat kártérítési kötelezettség nem terheli. Amennyiben a megrendelés egyes tételeit vagy egy részét kívánja lemondani, a kiszállítási költséget nem térítjük vissza.