A nyár egyik legforróbb hétvégéje sem maradhatott el autóverseny nélkül!

A Hungaroring Classic ideje alatt, számtalan látnivaló, egyedi autócsodák, oldtimerek, jungtimerek, traktorok és sok-sok benzingőz közeli élményben volt része, aki kilátogatott a 3 nap alatt. Régi korok ruha kölcsönzési lehetősége mellett a hangulatot több tucat zenész, food truck show és Európa első hibrid versenyautója is emelte.

Standunkon a Xeramic termékeink jelentős része is megtekinthető volt, szebbnél szebb lányok és egyedi autók környezetében.

Külön köszönet a szervezőknek, hogy részt vehettünk az egyik legrangosabb hazai autós rendezvényen, a sok érdeklődőnek termékeink iránt, illetve Karsai Péter barátunknak, az egyedi tervezésű és gyártású Waterburg alkotójának, aki biztosította számunkra is a tökéletes hűtést a nagy forróságban.

Reményeink szerint 2 év múlva újra találkozunk, hogy még több ember térhessen haza felejthetetlen élményekkel a mogyoródi pályáról!

A hétvége képekben:

A standunk szebbnél szebb lányok társaságában:

Amikor egy veterán autót kell lemosni, fokozott figyelmet kell fordítani az esztétikumok megőrzésére is… 🙂 :

És a legfontosabb szereplők, autócsodák a múltból:

A két szomszédunk, akik méltán voltak népszerűek standjukkal a rendezvényen:

  1. A világ első, és eddig egyetlen hibrid Rally-cross autója:

2. A Waterburg, mely Karsai Péter barátunk ötlete, és rengeteg munkája mentén jöhetett létre, és adott nekünk is hűs megnyugvást a forróságban… 🙂 :

És végül egy rövid videó a versenyről, mely megmutatja a rendezvény hangulatát: