Hírek

Miért használjon réz spray-t, mit akadályoz meg?

A gépjárművekben rengeteg olyan apró csavar, alkatrész van, amikről nem is gondolná az emberek jelentős része, mennyire fontos szerepet töltenek be az autó működésében, biztonságos használatában. Ezek az elemek könnyedén tönkremehetnek, hiszen rengeteg külső tényezőnek vannak kitéve, elég csak az időjárásra vagy a külső fizikai hatásokra gondolni. Ha Ön is szeretné megóvni járműve legapróbb alkotóelemeit is, használjon réz sprayt!

réz spray rendszeres használatával kiváló védelmet tud biztosítani a csavarmeneteknek, fém alkatrészeknek a korrózióval és egyéb káros tényezőkkel szemben. A réz sprayk megakadályozzák, hogy a különböző fém alkatrészek kopjanak, oxidálódjanak, ennek köszönhetően nem tudnak idő előtt tönkremenni, így hosszú távon képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket. A savakkal, lúgokkal szemben is védelmet biztosít a réz spray: a kezelt felületen egy olyan zárt réteg alakul ki, ami képes ellenállni bármilyen káros tényezőnek, és még a víznek is.

Óvja meg Ön is a fém alkatrészeket réz spay-vel, amit megvásárolhat kínálatunkból! Ha kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Kövess minket közösségi oldalainkon is, Facebookon és Instagramon!