Az idén ott voltunk a méltán ismert és elismert Drift versenyen, a Lóerők éjszakáján.

Örömmel támogattunk termékeinkkel Vágó János és Traumberger Ákos csapatát. A nap érdekessége, hogy a versenyt a nyár egyik legmelegebb napján szervezték. Az aszfalt fölött 40 fok feletti hőmérsékletet mérhettünk, és rengeteg autó a motorjának túlzott elmelegedésével küszködött.

Vágó Jani barátunk kétkedve töltötte termékeinket az autójába, majd miután mégis megtette, az első megtett kör után szinte extázisban szált ki az autójából, hogy közölje, bő 5-10 fokkal csökkent mind az olaj, mind a hűtővíz hőfoka. Természetesen nem hagyhattam ki, hogy nagy hangon jelezzem felé: “Janikám… hát nem ezt mondom neked már hónapok óta… 🙂 ”

Aznap mindkét támogatott autónk bejutott a TOP 16-ba a qualifikáción.

Örültünk volna, ha a döntőig szurkolhatunk mindkettőjüknek, de sajnos Jani autója vezérlési hibával megállt a TOP8-ba jutásért folytatott párbaj közben.

Ez azonban nem szeghette nagyon kedvünket, hiszen csapatunk másik versenyzője, Traumberger Ákos ádáz küzdelmek árán a dobogó 3. helyére küzdötte fel magát! Gratulálunk Ákos!

És akkor a nap eseményei képekben…

Ákos készülődik az edzésre. Itt épp sorban áll a standunk mellett, hogy feljusson a pályára egy edző kör megtételéhez:

Vágó Jani felkészíti autóját a versenyre:

Ákos a rajtjelre vár a pálya bejáratánál… Hajrá Ákos!

Eközben még a csajok is a mi termékeink között szeretnének fotókat készíteni… 🙂

Volt mikor nem kisebb emberek, mint Amerika kapitány, az Ő barátai és egyéb üzletfelei is a mi kiváló termékeinket csodálták… 🙂

De még a birodalmi űrhajók is a mi adalékainktól száguldanak olyan kiválóan… maga Dart Vader nagyúr is meglátogatott minket, hogy feltöltse hajóját kiváló termékeinkkel:

És egy kis ízelítő a verseny hangulatából… a háttérben halható szurkolók hangja mindent elárul a verseny izgalmairól… 🙂

És végül de nem utolsó sorban Traumberger Ákos, amint átveszi a 3. helyért járó díjat. Gratulálunk Ákos!