Hírek

Egyedül a minőség az, ami megváltoztatja a teljesítményt -Üzemanyagrendszer tisztítók

Az üzemanyag-adalékanyagok használata az autóiparban az utóbbi években exponenciálisan növekedett, ami részben annak is köszönhető, hogy szinte minden autógyártó és importőr elfogadta és támogatja azt. A jó minőségű üzemanyag-adalékanyag rendszeres alkalmazása pozitív hatással van a motor működésére és megbízhatóságára.

Röviden: az üzemanyagrendszer-tisztító része az autó karbantartásának.

A XERAMIC® CONCEPT Professional számára két különféle üzemanyag-tisztítószert fejlesztettek ki, melyek sokoldalú tulajdonságokkal és alkalmazhatósággal rendelkeznek: adalékanyag Dízel, és adalékanyag benzinmotorokhoz.

A XERAMIC® üzemanyagrendszer tisztító adalékok természetesen kompatibilisek minden típusú benzinnel és dízel üzemanyaggal, és használatuk minden rendszeres karbantartásnál ajánlott.

20122 XERAMIC® Petrol Injector Cleaner – Injektor tisztító benzines autókhoz

Az egyre szigorodó emissziós szabványok miatti motorfejlesztések azt eredményezik, hogy a motor és az üzemanyag közötti tökéletes harmónia szükségessége soha nem látott mértékben szinkronban kell legyen. E modern motorokban működésük során olyan folyamatok játszódnak le, melyek korábban nem jellemző mennyiségű szennyeződéseket, koromlerakódásokat, illetve gyantaszerű lerakódásokat okoznak az üzemanyagellátó rendszerekben és az egész motor belsejében, már igen rövid időn belül. 

Ezek a szennyező anyagok egyaránt növelik a káros kipufogógáz-kibocsátást, üzemanyag-fogyasztást és ezen felül meghibásodásokat, drága javításokat okoznak. Független piackutatások ugyanakkor kimutatták, hogy a karbantartások alkalmával rendszeresen használt XERAMIC® üzemanyagrendszer-tisztító használata drasztikusan csökkenti e meghibásodások esélyét. Ezért fontos, hogy az üzemanyag rendszert a XERAMIC® adalékokkal rendszeresen tisztítsák.

Ez a kiváló minőségű XERAMIC® adalékanyag természetesen kompatibilis az összes kereskedelemben kapható benzinnel és minden karbantartás alkalmával javasolt. Ez tartja az üzemanyag rendszert és a motort tisztán, biztosítva az optimális teljesítményt és magas élettartamot. 

Bármely benzinbefecskendezős rendszerhez, szívó-, és turbó motorokhoz egyaránt alkalmazható. Teljesen biztonságos a katalizátor számára. Egy flakon tartalma max. 60 liter üzemanyag mennyiséghez elegendő.

20119 XERAMIC® Diesel Injector Cleaner – Injektor tisztító Diesel autókhoz

A tisztább üzemanyagok használatának szükségessége a jövőben egyre fontosabbá válik. A normál gázolaj mellett, megjelentek a biodiesel összetevőkkel kevert gázolajok is a benzinkutak kínálatában, és arányuk egyre növekvő tendenciát fog mutatni a jövőben. Ezen új összetételű üzemanyagok növekvő elterjedését a szigorodó EU kibocsátási előírások okozzák. Ez a zöld trend a mai Diesel motorok fogyasztási teljesítményét sokkal magasabb szintre emelte, ami viszont csak egy igen pontos és bonyolult befecskendezési technológia alkalmazásával valósítható meg. A hatalmas befecskendezési nyomás sokkal érzékenyebbé teszi e motorokat, a korábbi fejlesztésű Diesel motoroknál. A tiszta üzemanyagrendszer döntő fontosságú a befecskendezési technikák optimális működése és hosszú élettartalma szempontjából. A Diesel motorokban az üzemanyagrendszer szennyeződése így egyre gyakoribb probléma, ami növeli a káros kipufogógáz-kibocsátást, csökkenti a motor rugalmasságát, ugyanakkor növeli az üzemanyag-fogyasztást. A karbantartások során, rendszeresen használt XERAMIC® üzemanyagrendszer-tisztító használata drasztikusan csökkenti e meghibásodások esélyét. Az injectorok fúvókájára letapadt lerakódásokat a 20119 XERAMIC® Injector Cleaner alaposan letisztítja. Ezért fontos az üzemanyagrendszer rendszeres tisztítása, hogy a motor teljesítménye továbbra is optimális szinten maradjon.

A 20119 XERAMIC® Injector Cleaner természetesen kompatibilis az összes forgalomban lévő gázolajjal, ezért tanácsos azt minden karbantartáshoz használni. Ezek együttesen jelentős költségmegtakarítást eredményeznek a fogyasztók számára és növelik a vevői megelégedettséget is.

A Xeramic® befecskendező tisztítók hatása

Porlasztócsúcsok: Előtte és utána állapot
Szelepek: Előtte és utána állapot

Bármely kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a hitech@xeramic.hu email címen vagy a +36 30 246 6798 telefonszámon!

Kövess minket közösségi oldalainkon is, Facebookon és Instagramon!