Hírek

A klímatisztító spray-kről röviden

Az autóklíma tisztítása szinte bármikor aktuális: télen a párátlanításban és fűtésben van szerepe a rendszernek, nyáron pedig a hűtésben. A legnagyobb ellensége mégis a kihasználatlanság, ugyanis ilyenkor rengeteg por gyűlik fel benne, használat esetén pedig az egész beteríti az utasteret, a kellemetlenebbnél kellemetlenebb szagokról nem is beszélve. Az egyszerűbb karbantartási munkákhoz nem kell azonnal szervizbe vinni az autót; érdemes otthon, klímatisztító spray segítségével megoldani a problémát.

Legalább húsz-harmincféle klímatisztító spray található a boltok polcain, de alapvetően kétféle módszer létezik: utastérben aktiválódó és direkt a rendszerbe juttatandó. Utóbbiból is a leghatékonyabb a fújható, habot adó spray, amihez egy hosszú csövet kapunk, amivel a hőcserélő fémfelületet kell keresnünk. A hatóidő lejártával a felgyülemlett szennyeződésekkel együtt távozik, ezért érdemes megvédeni a kárpitot egy gumiszőnyeggel.

Ha Ön is kitisztítaná autója klímáját, válassza a klímatisztító sprayt! Kérdés esetén pedig keressen minket elérhetőségeinken!