Hírek

A hűtőrendszer tisztítók szerepéről röviden

Az autó motorjának hőmérséklete szabályozásra szorul. Ez a hűtőrendszer feladata, ami a motor részét képezi. A hűtőrendszernek is szüksége van tisztítására, különben a teljesítménye nem éri el azt a szintet, amire a motornak szüksége van. Márpedig, ha hűtőrendszer nem működik rendesen, akkor hamarosan komoly problémák fognak fellépni. A hűtőrendszer tisztítók használatával ezek a gondok megelőzhetőek!

A hűtőrendszerben különféle lerakódások keletkeznek, amiknek megvan az a veszélye, hogy a hőmérséklet szabályozása nem kielégítő, a hűtőrendszer kapacitása csökken, nem beszélve a bekövetkező kopásokról. A hűtőrendszer tisztító viszont megbízható módon távolítja el a lerakódásokat. A hűtőrendszer tisztítóknak is nagy választékával tudunk szolgálni, mindegyik a saját márkánk kiváló terméke.

Gondoskodjon arról, hogy a motor hűtését ne akadályozzák a lerakódások, és használja a megfelelő terméket a tisztításhoz! Az elérhetőségeinken kérjen részletes tájékoztatást a termékeinkről!

Bármely kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a hitech@xeramic.hu email címen vagy a +36 30 246 6798 telefonszámon!

Kövess minket közösségi oldalainkon is, Facebookon és Instagramon!