Hírek

20318 XERAMIC® Total Engine Conditioner spray –Valóban egy csodaszer?

A fenti kérdést napi szinten teszik fel nekünk elismert, szakmabeli kollégák is. Természetesen a csodákban mi sem hiszünk, de holland mérnökeinknek hála, rendelkezünk pár olyan igen hatékony technológiával, melynél csak bonyolultabb vagy jóval drágább módszerek ismertek a mai modern motorok szakszerű megelőző karbantartására.

A szigorodó emissziós normák igen komoly erőfeszítések elé állítják az autógyártókat. A motorfejlesztők egyre több kompromisszumot kell kössenek, hogy teljesíteni tudják az előírt normákat. A tökéletesre fejlesztett keverékképzés és kipufogógáz utókezelési konstrukciós kialakítások mind extrém érzékennyé teszik az elmúlt évek motorjait. Ezen motorok
élettartamát így fokozottan jobban befolyásolja a korábbiakhoz képest az üzemeltetés módja, az alkalmazott üzemanyag-, kenőanyag minősége, nem különben a gyár által előírt karbantartási műveletek pontos, precíz betartása. A lényeg itt is, mint mindig a részletekben rejlik. A legtöbb motor-meghibásodás a fentiek hatására a motoron belül kialakuló koromlerakódások idő előtti kritikus szintet történő elérése okozza.

Végig gondolva érthető, hogy a megelőző karbantartások során a szervizek FELADATA is, hogy fokozott figyelmet fordítsanak a motorban kialakuló lerakódások drasztikus, és folyamatos csökkentésében, megelőzve így a motorok idő előtti meghibásodását. (Pl.: alapjárat ingadozás, teljesítményvesztés, olajfogyasztás növekedés, stb.)

Mi, a PM XERAMIC® csapata ebben nyújtunk segítséget a műhelyeknek, üzemeltetőknek. A Total Engine Conditioner spray, egy olyan igen költséghatékony technológia, mely 20-30.000 km –ként használva, felszámolja a motorban kialakuló káros lerakódásokat, így megelőzhető, jelentősen kitolható az adott motor meghibásodása. Több független-, és márkaszerviz által is végzett tesztek egybehangzó eredményei alapján kijelenthető, hogy igen rövid időn belül már 50-60 %-al csökkenthető bármely motor károsanyag kibocsájtása (CO, k), melyből az üzemeltető előnyei az egyenletes alapjárat, jobb gázreakció, nagyobb teljesítmény, továbbá egyértelműen alacsonyabb olaj-, üzemanyag fogyasztás.

Total Engine Conditioner hatása 24 óra alatt
videó: https://fb.watch/2Qa14TdKf-/

A motor tisztán tartásának hatékonysága tovább növelhető a legtöbb autógyártó által elismert, és elő is írt minőségi befecskendező tisztító üzemanyag adalékok használatával. A 20122 Xeramic Injector Cleaner és 20119 Petrol Injector Cleaner termékeink hatékonyságát többek között az Opel AG beszállítói szinten is elismeri, és kötelező jelleggel elő is írja karbantartások során szervizei számára.

A leírtak alapján a fenti kérdésre a válasz: nem csodaszer, de a legjobb megoldás, hogy megbontás nélkül védjük a motort, ezért ajánljuk minden megelőző karbantartást végző szerviz számára.

Bármely kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a hitech@xeramic.hu email címen vagy a +36 30 246 6798 telefonszámon!

Kövess minket közösségi oldalainkon is, Facebookon és Instagramon!